Katalogit

BBMRI-ERIC Directory – Hakupalvelu

Tutustu eurooppalaisiin biopankkeihin: BBMRI-ERIC Directory on web-pohjainen hakutyökalu, jonka avulla voi etsiä tietoa eurooppalaisista BBMRI-yhteistyöbiopankeista. Biopankkitoimijoille BBMRI-ERIC Directory tarjoaa mahdollisuuden julkaista tietoa omasta biopankista ja löytää tietoa yhteistyöbiopankeista. Tutkijoille se antaa edellytykset löytää sopivia näytekokoelmia ja biopankkikohtaisia tietoja. Potilailla, tutkittavilla ja potilasjärjestöillä on myös mahdollisuus löytää tietoa biopankkeihin säilötyistä näytteistä.

Lue lisää BBMRI-ERIC Directorysta

 

BBMRI-ERIC Negotiator

BBMRI-ERIC Negotiator on verkkopohjainen hakupalvelu, jolla tutkijat voivat etsiä näytteiden ja tietojen saatavuuksia yli 500 biopankista. Työkalu helpottaa eurooppalaisten biopankkien tallettamien korkealaatuisten näytteiden saatavuutta. Negotiator kommunikoi BBMRI-ERIC Directoryn kanssa, johon maailman suurimpana biopankkikatalogina on listattu yli 100 miljoonaa näytettä.

Lue Erik Steinfelderin blogikirjoitus Negotiatorista

Siirry BBMRI Negotiator-sivulle

 

THL Biopankin KITE – Saatavuuspalvelu

KITE on tutkijoille tarkoitettu avoin verkkopohjainen saatavuuspalvelu, josta voi etsiä ja selata suomalaisia näytekokoelmia ja niiden muuttujia. KITE toimii katalogina ja hakutyöhaluna näytekokoelmiin ja kertoo tiedon siitä, mitä kokoelmia ja muuttujia on saatavilla.

Siirry KITE-sivulle

Käyttöohjeet: User guide for KITE

Lisätietoja: Timo Miettinen, timo.a.miettinen (at) fimm.fi